• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
`Esirlerin Zaferi Direnişin Boyutunu Gösterdi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Parlamentosu Değişim ve Islah Grubu sözcüsü milletvekili Muşir El-Mısri, Siyonist işgal zindanlarında yatan esirlerin başlattığı açlık grevini sona erdiren anlaşmanın esirlerin zaferi olduğunu ve işgalciye boyun eğdirmenin tek yolunun direniş olduğunu gösterdiğini söyledi.

Milletvekili Muşir El-Mısri,  (14 Mayıs Pazartesi) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan bildiride, kazanılan zaferin esirlerin her türlü yolla kurtarılması için itici bir etken oluşturduğu ifade edildi.

Açlık grevi mücadelesinde sabreden esirleri selamlayan El-Mısri, esirlerin taleplerini Siyonist işgal yönetimine kabul ettirdiğini ve esir hareketi tarihinde büyük bir başarıya imza attığını dile getirdi.

Esirler davasının en önemli önceliklerden biri olduğunu vurgulayarak esirlere destek veren Filistin halkını da selamlayan El-Mısri, açlık grevinin sona ermesini sağlayan anlaşmaya arabuluculuk eden Mısır`a da teşekkür etti.

Milletvekili Muşir El-Mısri, esirler davasının öncelik olarak kalmaya devam etmesini isteyerek, tüm esirlerin işgal zindanlarından kurtarılacağı güne kadar her türlü seçeneğin gündemde olması gerektiğini ifade etti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir