• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
Emeklilerden TOKİ Konutlarına Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Emekliler Derneği Şubesi tarafından hazırlanan 'TOKİ Konutları Projesinin' kabul edilmesinden sonra Batmanlı emekliler TOKİ evlerindeki başvurular için Emekliler Derneğine Binasına akın ettiler. TOKİ konutlarına yoğun ilgi gösteren emekliler 200'ün üzerinde başvuru yaptı.

Konu hakkında bilgi veren Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Fikri Çelik, "5 Mayıs'ta yapılan toplantıya 200'nin üzerinde katılım sağlandı. Derneğimizin ve yapılan TOKİ hakkında bilgi aldıktan sonra 7 Mayıs pazartesi konutlara başvuruları almaya başladık. Son katılım tarihimiz olan 15 Haziran olması rağmen bir haftada 200 kişiden başvuru aldık ve her saat katılım talep sayısı artmaktadır. Bu kadar yoğun talep olacağını tahmin etmemiştik. Bu yoğun talepten dolayı üyelerimize derneğimizin Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum.

1188 adet konut kontenjanın çok kısa bir sürede tükeneceğini umuyoruz. Talebin kontenjanı aşması halinde artırılması için çalışmalarımız devam edecek" dedi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir