• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
BÜ Öğrencilerinden Kan Bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Üniversitesi Öğrencileri Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite bahçesinde bulunan Türk Kızılay`ına ait stantta kan bağışında bulundu.
 
Batman Üniversitesi, öğrencilerinin, okul faaliyetleri dışında kalan, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, aralarında birlik, beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenledi.
 
Konuyla ilgili olarak konuşan Kızılay Kan Alma Birim Müdürü Doktor Cihan Önder; "Kan verme kampanyasını geçen yılki bahar şenliğinde de düzenlemiştik. Bu defa da iki gün sürecek geçen yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılım bekliyoruz" dedi. Önder son olarak, hedeflerinin geçen yıl gibi en az 157 ünite kan toplamak olduğunu belirtti.
 
Üniversite öğrencilerin, kan bağışı kampanyasına ilgi gösterdikleri gözlemlendi. Kan bağışçılarına çeşitli ikramlarda bulunulduğu gözlendi.(Halid Coşkun -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir