• DOLAR 32.598
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2509.425
  • ...
Kur`an Nesli Platformu`ndan Duyuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Batman
Kur`an Nesli Platformu tarafından düzenlenen “Umre Ödüllü Kur’an İlimleri ve Meali” sınavında ilk 20’ye girenler, yine Kur’an Nesli Platformu’nun düzenlediği, “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında ilk 3’e girenler ile Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Siyer Sınavı”nda ilk 10’a girenlerin kazandığı Umre ziyarıetinin tarihi belli oldu. Üç yarışmadan toplam 33 yarışmacı 15 Haziran 2012’de Umreye gönderilecek. Özkan Yaman Hocanın rehberliğinde 15 Haziran 2012 tarihinde başlayacak olan bu kutsal ziyaret, 15 gün 14 gece sürecek.

İSTEYEN HERKES KENDİ İMKÂNLARIYLA EŞLİK EDEBİLECEK

15 Haziran’da umreye gidecek yarışmacıların yanı sıra kendi imkânlarıyla da isteyen herkes umrecilere eşlik edebilecek. Kur`an Nesli Platformu, Başkanı M. Ali Altun yaptığı açıklamada, kendi imkânlarıyla kafileye eşlik etmek isteyenlerin kendileriyle irtibata girmeleri durumunda gereken bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.
 
Umre yolculuğu için aranan şartlar:
1. 45 yaşın altındaki hanımlar, yanlarında bir mahrem (birinci derece erkek yakını) bulunmaksızın, Suudi Arabistan`a gitmelerine Suudi makamları tarafından izin verilmemektedir.
2. Uçak fiyatındaki değişiklikler ve belirlenecek ekstra vergiler fiyatlara yansıtılacaktır.
3. Fiyatlarımız hava limanından hava limanınadır. Yurt dışı çıkış harcı fiyatlara dâhil değildir.
4. Uçuş ili Adana`dır. Dönüş yine Adana`yadır. Adana’ya ulaşım bedeli yolculara aittir.
5. Pasaport ve evrakların en az 20 gün önce teslim edilmesi gerekmektedir.
6. Her türlü sorun ve bilgilendirme için 0544 672 72 27 telefonla bize ulaşın.

Vize İçin Gerekli Evraklar
1 - En az bir yıl süreli pasaport (En az 1 yıllık Çipli Pasaport)
2 - İki adet vesikalık fotoğraf (Arka fon beyaz olacak)
3 - Kimlik fotokopisi (TC Kimlik numaralı olmalıdır)
4 - Eşler için nüfus idaresinden alınacak vukuatlı nüfus kayıt örneği veya evlilik cüzdanının noter tasdikli fotokopisi.
5 - 45 Yaş altı bayanlar için mahreminin yakınlık derecesini belirten nüfus idaresinden akrabalık belgesi (nüfus kayıt örneği), noterden taahhütname ve muvaffakatname.
6 - Evli ise eşinden, bekâr ise babasından Umre`ye gidebileceğine dair noterden alacakları muvaffakatnamenin aslı (baba yoksa diğer erkek aile bireyleri)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir