• DOLAR 32.511
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2432.432
  • ...
Yeğen Kılıçdaroğlu, Borç Yüzünden Kaçırılmış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılıçdaroğlu’nun ikizi olan ve İzmit’te yaşayan Adil Kılıçdaroğlu’nun oğlu Emre Kılıçdaroğlu (23), alacak verecek nedeniyle Mustafa Taşkıran ve Oğlu Galip Fırat Taşkıran tarafından İzmit’te özel bir oto ile zorla kaçırılarak Burasa’ya götürüldü. Bursa’da bir eve götürülen, fakat ev sahibi tarafından içeri alınmayan zanlılar, daha sonra Kılıçdaroğlu`nu, bir inşaat şantiyesine götürdü. Burada bir süre kaldıktan sonra Kılıçdaroğlu, tuvalete gideceğini bahane ederek kaçtı. Burada durumu polise bildirmesi üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, düzenledikleri operasyonla, yeğen Kılıçdaroğlu`nu kaçıran baba ve oğlu yakaladı.

"20 BİN TL BORCUMU ÖDEMEDİ"


Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Mustafa Taşkıran, burada verdiği ifadesinde, Adil Kılıçdaroğlu’nun bir süre önce kendisinden 20 bin TL aldığını, fakat geri vermediğini söyledi. Taşkıran, parayı almak ve konuşmak için yeğen Kılıçdaroğlu’nu Bursa’ya götürdüğünü iddia etti.


Olay üzerine emniyete gelen ve ifade veren Adil Kılıçdaroğlu ise parayı Mustafa Taşkıran’dan değil, kız kardeşinden aldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, paranın bir kısmını da ödediğini aktardı. Alınan ifadelerin ardından, Mustafa Taşkıran ve oğlu Taşkıran Kocaeli Adliyesi’ne götürüldü.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir