• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
SP Genel Başkanı İl Divan Toplantısına Katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Batman İl Teşkilatının her ay düzenlediği İl Divan toplantısına katılmak üzere saat 10.45'te uçakla Batman'a geldi. Prof. Dr. Kamalak, saat:11.00'de Yeni Kültür Merkezi Konferans salonunda partilileriyle bir araya geldi.

 

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'la beraber Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Ankara Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya ile GİK Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mayıs ayı İl divan toplantısında açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, SP Genel başkanı Mustafa Kamalak'ın katılımından dolayı teşekkür ederek, Saadet Partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ilk başta bütün annelerin anneler gününü tebrik etti. Amaçlarının Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmek olduğunu ifade eden Kamalak, "Diyoruz ki, ordu değil, muhalif değil, lider bir Türkiye, halkı bütünleşmiş, örnek bir Türkiye bu münasebetle milli görüşün ikinci amacını burada devreye sokuyoruz. Ve diyoruz ki yeniden bir Türkiye, yeniden bir Türkiye" şeklinde konuştu.

 

Kamalak, daha sonra Saadet Partisi dönemindeki Türkiye'yi ve şuan ki Türkiye'yi örnekler vererek karşılaştırdı. Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın konuşmasının ardından divan toplantısının basına kapalı ikinci bölümüne geçildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir