• DOLAR 32.597
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2505.229
  • ...
Kayıp Bekçinin Cesedi Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kral Kaya Mezarları mevkisinde gezinti yapan vatandaşların yerde çıplak vaziyette yatan bir kişiyi görmesi üzerine durum güvenlik güçlerine bildirildi. Olay yerine giden polis ekipleri çevre emniyetini aldıktan sonra cesedin bulunduğu alana gitti. Cumhuriyet savcısı nezaretinde yapılan incelemede elbiseleri olay yeri yakınlarında bulunan kişinin adının Satılmış Demirok (53) olduğu belirlendi.

Vücudunda düşmeye bağlı zedelenmeler bulunan kişinin cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle bulunduğu kayalık alandan yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu düzlüğe indirildi.

Yetkililer, Demirok`un cesedinin Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını, kesin ölüm nedeninin ise otopsi sonucu netlik kazanacağını belirtti.

Bu arada Demirok`un Harşena Kalesi`nde bir süre önce başlatılan ışıklandırma çalışmaları kapsamında ilgili firmanın gece bekçiliğini yaptığı, kendisinden bir haftadır haber alamayan kız kardeşinin ise polis merkezine kayıp müracaatının bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

aa

Bu haberler de ilginizi çekebilir