• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Batman'daki Yangında Kundaklama Şüphesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Dün akşam saat 21.50'de Çarşı Mahallesi 714 Sokak No. 28'de bulunan dört katlı binanın girişinde bir motosikletin yanmasıyla evlere sıçrayan yangın neredeyse faciaya neden oluyordu. Yangının kısa sürede evlere sıçraması motosikletin benzin dökülerek yakıldığı şüphesini gündeme getirdi.

 

Yangında motosikleti yanan ve evi zarar gören M.Ali Arslan olayı şöyle anlattı: "Ev birden yanmaya başladı. Alevler ön kapıları sarınca bizlerde panikle arka odadaki pencere korkuluklarını kırdık. Önce kızım çıkardık sonra da bizler çıktık. 4.'ncü kattan hemen yanımızdaki binaya atlayarak canımızı zor kurtardık. Sadece motosiklet değil evimizin iç duvarları da benzin dökülmüş ve öyle yakılmış gibi. Motosikletimin sepetinde Kur-an'ı Kerim de vardı O'da yangında kül oldu."

 

Arslan, motosikleti yandığı için motosiklet tamircisini aradığını ve o esnada başka yanmış bir motosikletin olduğunu gördüğünü söyledi. Arslan, "Motosikleti yanan şahıs benim gibi medrese imamıydı. Bu demek ki sadece imamlara karşı bir komplodur. Çünkü başka yerlerdeki imamların da aynı gecede motosikletleri yakılmış. Kimlerin yaktığını bilmiyorum yapanların bulunmasını istiyorum" dedi.(Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir