• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Gaziantep'teki Olay Müslümanlara Hakarettir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya Tessep Sözcüsü M.Zülfi Tan yaptığı açıklamada Çelik ailesine yapılan haksızlığın tüm Müslümanlara yapıldığını söyledi.

 

Kararın yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkeye hakaret olduğunu ifade eden Tan, "Düşman bu ülkede hüküm sürmesin diye kanını akıtan İslam şehitlerinin kemiklerini sızlatmıştır. Torunların atalarına yaptığı büyük bir vefasızlıktır. Hukuku lastik yapıp istediği yere çekmektir. Bu ülkede hala başörtülülere zenci ve ikinci sınıf muamelesinin yapıldığının en açık göstergesidir." dedi.

 

Tan açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Ama zalimin zulmü varsa mazlumun da Allah'ı vardır. Dün insanlara zulüm edenleri Allah'ın bugün ne hale getirdiğini alem ibret içinde izlemektedir.

 

Müslümanlar daha ne zamana kadar kendi ülkelerinde böyle zulüm görmeye devam edecekler? Halkın oylarını halkın sorunlarını çözmek için alan siyasiler nerdeler?

 

Bu ve benzeri toplumun vicdanını yaralayan kararalar ancak insanların arasına kin ve nefret tohumları ekler. Yasalar halkın hakkını koruması gerekirken ne yazık ki bugün halkı inim inim inleten, kadın, kız demeden toplumun zayıflarını ezen bir yapı haline gelmiştir."

 

"Toplumun sorunlarını çözme makamında olanlar bu ayıbı bir an önce ortadan kaldırmalıdırlar." diyen Tan, "Yoksa bir daha bu sorunu çözme bahanesiyle halktan oy istemesinler.

Bu kararı alanlar, alınlarına kara bir leke sürmüşlerdir. Ve ömür boyu bu lekeyi bir daha temizleyemezler.''şeklinde konuştu.(M.Ata Doğu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir