• DOLAR 32.518
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2424.55
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalılarından Teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu 10 Nisan Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu`nda düzenlenen `Hebibe Xweda Âlemlere Rahmet Hz Muhammed (sav)` isimli `Kutlu Doğum` etkinliğinde göstermiş oldukları katkıdan dolayı ajansımızın da aralarında bulunduğu medya kuruluşları ve esnafa teşekkür plaketi verdi.

Plaket takdimi esnasında katkı sahiplerine ikramda bulunuldu.

Teşekkür babında kısa bir sunum yapan Peygamber Sevdalıları Platform sözcüsü İbrahim Dağılma, "Allah adına ve Peygamber sevgisi için yapılan hiçbir gayret boşa gitmez. Büyük hedeflere vardıran küçük ama devamlı adımlardır. Bizler de doğruluk yolunda ve Allah Resulü Hazreti Muhammed aleyhi selamı anma, anlatma uğruna yapılan bu gayretleri takdirle karşılıyor ve Rabbimizden böylesi adımları arttırmasını, gayret sahiplerini çoğaltmasını istiyoruz. Bilelim ki yapılan iyilik zerre kadar da olsa Allah katında karşılık bulacaktır" diye konuştu.

Plaketi Alan Kuruluşlar
Peygamber Sevdalıları Platformu Yetkilileri, aralarında ajansımızın da bulunduğu Doğru Haber Gazetesi, Bingöl Gazetesi, Bingöl`ün Sesi Gazetesi, Bingöl Olay Gazetesi, Bingöl Kent Haber Gazetesi, Bingöl Haber 12 Gazetesi, Radyo Azelya, Radyo Göl, Sev-Kar Dinlenme Tesisleri, Saray Taksi, Çınar İnşaat ve Yalıtım Ltd. Şti, Boyut Proje ve Stil, Euro 96 Gıda ve Tavukçuluk, Birikim Gıda Ltd. Şti, Kamer Tavukçuluk Ltd. Şti, Göl Tente, Mihenk Eğitim Kurumları, Bingöl Birey Dershanesi, Bayram İnşaat Ltd. Şti., İşadamı Ahmet Özateş, Yıldız Demir Doğrama, Deha Alüminyum Ltd. Şti., Seher Reklamcılık, Saray Taksi, Nokta Bilgisayar, Yayan Mermercilik, Şahin Diş Polikliniği`ne plaketleri takdim edildi.

Üzerinde "Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz `Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.v)` programına göstermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı sunarız" yazısı bulunan teşekkür plaketleri katkı sağlayan ilgili kişilere verildi.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir