• DOLAR 32.5
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2488.254
  • ...
Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sanal âlemin etkin mail gruplarından `Gençlik Geliyor` isimli mail grubu, Usame b. Ladin`in bir çatışma sonucu yaşamını yitirmesi üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL`e tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Viyana`ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı`nda Usame B. Ladin`in öldürülmesi ile ilgili gazetecilerin sorularına ;``Bu şunu gösteriyor; teröristler ve terör örgütlerinin başlarının sonu, eninde sonunda canlı veya cansız ele geçirilmektir. Dünyanın en tehlikeli ve sofistike başının da bu şekilde ele geçirilmiş olması, herkese ibret vesilesi olmalı. Büyük memnuniyetle karşılıyorum`` açıklamasında bulunmuştu.

 

CUMHURBAŞKANININ AÇIKLAMASI BUYUK BİR TALİHSİZLİKTİR

 

Konuyla ilgili `GençlikGeliyor` Mail Grubu;

 

Mücadele adamı ve Afganistan direnişinin sembol lideri Usame Bin Ladin şehid edilmiştir...

Usame Bin Ladin yakın tarihimizin en önemli ve seçkin Müslüman mücadele adamlarından biridir.Bu yüzden dünya bir "Mücadele" adamını daha yitirmiştir.Usame Bin Ladin, Afgan cihadına katkısı ve Sovyet yayılmacılığına,Emperyalizme, siyonizme karşı mücadelesiyle tarihimizde her zaman hatırlanacak ve tarihimize derin izler bırakarak Hakka yürümüştür.Allah`tan kendisine rahmet diliyoruz.

 

Usame Bin Ladin`in şehid edilmesi dünya kamuoyunda büyük bir yankı yapmış ve pek çok Dünya lideri konuyla ilgili açıklamada bulunmuştur.

 `GençlikGeliyor` Mail Grubu olarak, Sayın T.C. Cumhurbaşkanımızın açıklamasını büyük bir talihsizlik olarak değerlendirmekteyiz.

 Cumhurbaşkanımızın konuyla ilgili açıklaması, şüphesiz siyonizm ve emperyalistleri memnun etmiş ve Türki`ye Kamuoyunu büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Cumhurun cumhurbaşkanıyla aynı düşünceyi paylaşmadığı izlenimimizle Usame Bin Ladin sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

Gençlik Geliyor Mail Grup

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir