• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 10 Mayıs 2012 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Olay Gazetesi: Varol`dan `Suriye` Konferansı
Araştırmacı yazar Ahmet Varol, `Maskelerin düştüğü Yer; Suriye!` konulu konferans verecek.

Arap Baharı sonrası Suriye`de gelişen olaylar ve bir yıldır süren gösterilere Baas Diktası Beşşar Esed`in verdiği sert tepki. Son günlerde en fazla konuşulan konular arasında yer alan Suriye gerçeğini Ortadoğu uzamanı Akit Gazetesi yazarlarından Araştırmacı yazar Ahmet Varol, `Maskelerin düştüğü Yer Suriye` konulu bir konferansta anlatacak.

Konferansın 12 Mayıs 2012 Cumartesi: 14.00 ile 17.000 saatleri arasında Bingöl Merkez Kaleönü Mahallesi Özlem Düğün Salonunda verileceği belirtildi.


Bingölün Sesi Gazetesi: Kongre, demokratik ve tarafsız bir şekilde gerçekleşti
AK Parti 4. Olağan İl Kongresi ile ilgili basında yer alan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanlığı, kongrenin demokratik ve tarafsız bir şekilde gerçekleştiğini vurguladı.


Bingöl Kent Haber Gazetesi: 3 bin 500 başvuruya 1.4 milyar destek
2008 yılından bu yana Kalkınma Ajanslarına 19 bin civarında proje başvurusu olduğunu ve bunların 3 bin 500`ünü desteklediklerini belirten Bakan Yılmaz: "Bugüne kadar sunduğumuz finansal destek ve harekete geçen kaynak yaklaşık 1,4 milyar lira. Bunlar, artarak devam edecek" dedi.


Bingöl Haber 12 Gazetesi: Cezaevi firarisi hırsız, suçüstü yakalandı
Bingöl Cezaevi`nde firar eden suçlu, Erzurum`da hırsızlık suçundan suçüstü yakalandı.

Erzurum`da çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen cezaevi firarisi, suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kent merkezinde çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık olayına karışan M. Y., suçüstü yakaladı. Adliye`ye sevk edilen ve tutuklanan M. Y`nin Bingöl Açık Cezaevinden firari olduğu, Erzurum`da iki adet silahlı yaralama suçundan Kocaeli ve Bayburt illerinde çeşitli hırsızlık suçlarından arandığı tespit edildi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir