• DOLAR 32.599
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.605
  • ...
`Paralı Askerliği Ben mi Çıkarttım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erdoğan, AK Parti’nin Sultangazi’de düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, Sultangazi’de 200’ü kadın doğum olmak üzere 650 yataklı hastane yapacaklarını, projenin şu anda ihale aşamasında olduğunu ve iki yıl içinde hastanenin bitirilmesini planladıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, Olimpiyat Stadı’nın yanında yaklaşık 1.5 milyon metrekarelik alan üzerinde ileri teknolojiyle donatılmış bir şehir hastanesi kuracaklarını, Anadolu yakasına daz ikincisini kuracaklarını anlattı.

İstanbul’a iki şehir kuracaklarını söylediklerinde Kılıçdaroğlu’nun ‘‘benim genel başkan yardımcım daha önce söylemişti’‘ dediğini hatırlatan Erdoğan, söyledikleri şehrin Saroz Körfezi’nde olduğunu, Saroz’un ne zaman İstanbul’a ait olduğunu hala çözemediğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun Kağıthane’de oturduğunu söyleyeceği yerde Kağıttepe’de oturduğunu söylediğini, İstanbul’un böyle bir ilçesinin bulunmadığını ifade eden Erdoğan, ‘‘Biliyorsunuz kaydını da yaptıramadı, herkese, ‘aman gidin, oyunuzu kulanın’ derken garibin kendisi oyunu kullanamadı’‘ diye konuştu.

Erdoğan, ‘‘Kılıçdaroğlu’nun şimdi de ağzına askerliği doladığını’‘ ve askerlik mesleğiyle alakalı konuştuğunu belirterek, şunları söyledi:

‘‘Kafayı takmış benim oğluma. ‘Senin oğlun 21 gün askerlik yaptı’ diyor. Kardeşim dövizli askerliği ben mi çıkardım? Dövizli askerliğin tarihi belli. Şimdi benim oğlum yurtdışında okumuş, orada doktorasını yapıyor, Dünya Bankasında çalışmış. Bütün bunlar sebebiyle böyle bir hakkı kazanmışsa bu hakkının gereği olarak her vatan evladının istifade ettiği bir hakkı, o da gelmiş aynı bu şekilde bu hakkı kullanmış. Bunu şimdi her yerde gidip kullanıyor. Bunda bir suiistimal mi var veya ben oğlum için özel bir yasa mı çıkardım? Böyle bir şey mi var? Ya ne edep dışı bir davranış. Yani bundan prim elde edeceğini mi zannediyorsun? İkide bir her gittiği yerde bunu konuşuyor. Onun için diyorum ki, 41 gün içinde kapı kapı dolaşarak, 12 Haziran’da sandıkları AK Parti ile patlatalım. AK Parti ile patlatmaya ‘evet’ mi? Onun için heyecanınız kaybolmasın. Diri olacağız, iri olacağız, sandıklardan da çok güçlü çıkacağız.’‘

AA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir