• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elektronik Atıkların Değerlendirilmesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BALIKESİR - Balıkesir Üniversitesi Eğitim Teknolojileri Topluluğu tarafından Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda "Elektronik Atıkların Değerlendirilmesi ve Teknolojinin Geri Dönüşümü" konulu bir konferans düzenlendi.

 

Asa Metal Dış Ticaret Ltd. Şti Satış Sorumlusu Vili Barşah'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa öğrenciler ve ilgili bölümlerin öğretim elemanları katıldı.

 

Konferansta konuşan Vili Barşah, elektronik atıkların topluma ve çevreye verdiği zararları, insan sağlığına olan tehlikelerini vurgularken, elektronik atıkların toplanması, değerlendirilmesi, geri dönüşüm aşamaları ve farkındalık yaratmak için yapılması gerekenleri katılımcılarla paylaştı.

 

Konuşmasının devamında atıkların değerlendirilmesi ve geri dönüşümü hakkında üniversitede ve Balıkesir'de farkındalık yaratmak ve atık toplamak için projeler oluşturmayı planladıklarını belirten Vili Barşah, öğrencilerin konu ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı.

 

Konferans sonunda Eğitim Teknolojileri Topluluğu akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tuncay Sarıtaş, Vili Barşah'a teşekkür ederek çiçek ve plaketini taktim etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri