• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Valiliği Basın Müdüründen İLKHA`ya Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine yeni atanan Ömer Keskin ve Valilik Basın Bürosu Çalışanı Bülent Ustabaşı İlke Haber Ajansı Batman temsilciliğini ziyaret etti.

 

Ömer Keskin ziyaret sırasında, aktif bir basın merkezi olarak faaliyet göstermek için çalışacaklarını belirterek, Batman basının her türlü sorunlarıyla ilgileneceklerini ve basınla diyalog içerisinde olacaklarını, bu anlamda bir fark gözetmeyeceklerini ve basına her konuda yardımcı olacaklarını kaydetti. Keskin, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak amaç ve görevlerinin basın, STK ve halkla devleti kaynaştırmak olduğunu sözlerine ekledi.

 

İlke Haber Ajansı Batman Temsilcisi Veysi Demir de, Ömer Keskin`e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlara vesile olmasını diledi. İLKHA olarak doğru ve ilkeli bir şekilde haberin kaynağına inerek haber yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Siyasi ve ticari reklam ve propaganda olmadıkça toplumun faydasına olan tüm haberleri yapıyoruz" dedi.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Batman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü`nün çalışmaları ve Batman basının durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir