• DOLAR 32.593
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2508.834
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-07 Mayıs Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri. Şöyle;

İpekyol Gazetesi: Urfa Bir Saatlik Yağmura Teslim Oldu
Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağışın ardından dereler taştı. Yollar ve geçitler su altında kaldı. Dere yataklarına yapılan ev ve işyerlerini su bastı. Polis tehlike altındaki evlerin boşaltılması için anons yaptı. Müdahalede geç kalan belediye ekipleri vatandaşın tepkisi ile karşılaştı.

Atasoy Hoca Ezber Bozdu
Şanlıurfa'da konuşan Atasoy Müftüoğlu, gençlerin çözümleme yapma yeteneğini kaybettiğini herkesin tarihi taklit ettiğini ve tekrara dayalı bir kültürün mağduru olunduğunu söyledi.

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: UPİSAŞ'ın Arazisi de Satıldı
1975 yılında Gaziantep'in dev firması Sanko ile birlikte aynı dönemde kurulan ve geçtiğimiz aylarda tasfiye edilen Urfa Pamuk İpliği A.Ş.'nin(UPİSAŞ) taşınmazları 30 Milyon TL'ye satıldı.

"Marka Şehir" Dünyaya Açılmak İstiyor
Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra inanç turizminin en önemli merkezlerinden kabul edilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Türkiye'de 15 marka şehirden biri olarak gösterilen Şanlıurfa, uluslararası tanıtımlarla daha fazla yabancı turisti ağırlamak istiyor.

GAP Gündemi Gazetesi: Sağanak Yağış Yol Kapattı
Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağışın ardından derelerin taşması sonucu bazı ev ve işyerlerini zemin katlarını su bastı. Ulaşımda aksamalar yaşanırken bazı vatandaşlar alanlarında mahsur kaldı.

Müftüoğlu: İslamiyeti Gereği Gibi Yaşayamıyoruz
Ünlü Yazar Atasoy Müftüoğlu, "Medya uyuşturucuları evimizi işgal etti, biz İslami evimizde temsil ettiğimizi düşünüyorduk, ama medya uyuşturucuları sebebiyle İslam'ı evimizde gereği gibi yaşayamıyoruz. Bu medya uyuşturucuları bir nükleer serpinti gibi, nasıl ki bir nükleer serpinti sizi fiziksel olarak felç durumuna getiriyorsa medya uyuşturucuları da sizi zihinsel felç durumuna getiriyor" dedi. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir