• DOLAR 32.518
  • EURO 34.586
  • ALTIN 2492.38
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 07 Mayıs 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; 'AK Parti Heyeti Kürt Sorunu İçin Batman'da'
5 kişiden oluşan AK Partili Milletvekili heyeti, "Kürt Sorunu"nun çözümü noktasında araştırma yapmak üzere Batman'a geldiler. STK, meslek odaları, kanaat odaları ve basın mensuplarıyla ayrı ayrı görüştüler.

Batman Mezopotamya Gazetesi; 'Kişisel Gelişim Semineri'
Batman Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü (YURTKUR), yurt öğrencilerine "Kişisel Gelişim" adlı bir seminer düzenledi.

'Muhabbetle Muhammed'e Bir Şiir'
Batman Peygamber Sevdalıları üyesi derneklerden Sevgi Der, "Muhabbetle Muhammed'e (s.a.v.) bir şiir" yarışmasının sonuçlarını açıkladı.

Batman Pusula Gazetesi; 'Doktor Darp Edildi İddiası'
Batman 10 Nolu Sağlık Ocağında meydana gelen darp olayında Sağlık Ocağı'nda Aile Hekimi Doktor Abdullah Ç. sağlık ocağına gelerek muayene olmak isteyen iki hasta tarafından darp edildi. Darp olayında yaralanan Doktor Abdullah Ç. 3 gün iş görmezlik raporu aldığı öğrenildi.

'AKP'li Vekiller Kürt Sorunu İçin Nabız Yokladı'
AK Partili Milletvekilleri Bölge illerinde Kürt Sorununun çözümü için nabız yokluyor.

Batman Gazetesi; 'En Huzurlu Kent Batman'
Popüler bir internet sitesinde illerdeki huzur oranlarına yönelik istatistiki bilgiler araştırıldı. Yapılan araştırmalara göre Batman en huzurlu iller arasında yer aldı.

'ABİGEM "GAP Genç" Fuarında'
Siirt'te düzenlenen "GAP Genç" festivaline Batman'dan katılan ABİGEM direktörü Harun İpekyüz, fuara katılmadaki amaçlarının gençlere girişimcilik konusunda danışmanlık vermek ve gelecekteki girişim fikirlerini geliştirmek olduğunu söyledi.

Batman Postası: 'Ak Parti Heyeti, Kürt Sorunun Çözümü İçin Gazetecileri Dinlediler'
5 kişiden oluşan AK Partili Milletvekili heyeti, "Kürt Sorunu"nun çözümü noktasında araştırma yapmak üzere Batman'a geldiler. STK, meslek odaları, kanaat odaları ve basın mensuplarıyla ayrı ayrı görüştüler.

'Trafik Etkinliğinde Simülatör Gösterisi'
Batman'da Karayolları Trafik Haftası nedeniyle trafik bilincini oluşturmak amacıyla Batman'a ilk kez emniyet kemeri simülatörü getirildi.


Batman Barış Gazetesi; ''Sason Kırsalında 1,5 Ton Bozuk Et Bulundu'
Sason'a bağlı Erdemli ve tekevler mahalleleri arasında bulunan karayolu ve Sason çayı kenarına yaklaşık 1.5 ton civarında çürümüş et bulundu.

'Torbacılara Hemen Müdahale Edin'
'Bağımlılık Yapıcı Maddeler ve Bağımlılıkla Mücadele Ulusal Politika ve Strateji Belgesi' kapsamında iki gün süren okul müdürleri ve rehber öğretmenlere 'Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi' Şube Müdür Yardımcısı Nadir Koçak tarafından Madde Bağımlılığı Seminerleri yapıldı.

Batman Medya Gazetesi; 'Alkol Gözlüğü İlgi Odağı Oldu'
Trafik binicini oluşturmak amacıyla Batman'a ilk kez getirilen emniyet kemeri simülatör aleti, alkol gözlüğü ve radar arabası vatandaşların büyük ilgisini çekti…

'"Kürt Sorunu" Konusunda Araştırma Yaptılar'
5 kişiden oluşan AK Partili Milletvekili heyeti, "Kürt Sorunu"nun çözümü noktasında araştırma yapmak üzere Batman'a geldiler.

Batman Doğuş Gazetesi; 'Polis'ten Uygulamalı Eğitim '
Batman'da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik bilincini oluşturmak amacıyla hazırlanan emniyet kemeri simülatör aracı ve alkollü bir sürücünün nasıl gördüğünü gösteren alkol gözlüğü ilgi odağı oldu.

Batman Umut Gazetesi; '20 Öğrenci Daha Sütten Zehirlendi'
Batman'da okulda dağıtılan sütten içen 20 öğrenci zehirlendi. Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler tedavi altına alındı.

Batman Çağdaş Gazetesi; 'Kimlikte Din Haneleri Boş!'
Türkiye'deki yeni Anayasa çalışmalarının kendilerine de heyecan verdiğini söyleyen Batman'ın Beşiri ilçesindeki Yezidi İbrahim Bulut, nüfus cüzdanlarında din hanelerinin boş olmasından rahatsızlık olduklarını ifade etti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir