• DOLAR 32.573
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2433.15
  • ...
Kalkın Ey Zalimler Peygamber Sevdasını Görün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özlem Ajans sanatçılarının seslendirdiği birbirinden güzel ilahi ve ezgilerden sonra tüm coşkusuyla devam eden programda kürsüye konuşmasını yapmak üzere Mustazaf-Der İstanbul Şube Başkanı Said Şahin çıktı. Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Şahin, Fatih Cami’nin kapatılarak ahıra çevirilişini anlatan bir anekdot paylaştı. Türkiye’de tarih boyunca halkın Muhammedi sevdadan uzaklaştırılmaya çalışıldığını ifade eden Şahin,

Kazlıçeşme birçok kalabalık gördü ama inşallah bundan sonra Kazlıçeşme meydanı Allah Resulü’nün adını yüceltecek bir meydan olacaktır. Muhammedi yücelten Allah, O’nu sevenleri de yüceltecektir, hem ahrette hem dünyada. Bu ülkede, camiler kapatılarak, Kur’ân yasaklanarak toplum, İslam’dan, Muhammedi sevdadan uzaklaştırılmak istendi. Ama Müslümanlar Muhammedi sevdayı senelerce gönüllerinde yeşertti. Şu anda bu meydanda Muhammedi sevda yeniden yeşilleniyor. Artık bu sevdaya meydanlar da dar gelecek. Bütün dünyanın meydanları bu sevdaya dar gelecek inşallah.’ dedi.

İSTANBUL RESULULLAHA KUCAK AÇTI

Türkiye’de halkı İslam’dan uzaklaştırmak isteyenlerin yaptıklarının benzerlerinin Resulullah’ın Peygamberliğini ilanından sonra Müslümanlara da yapıldığını dile getiren Şahin, “Müşrikler O’nu ve davasını yok etmek istedi. Taif’te taşlandı ama Allah onun şanını yüceltti. Ebu Cehiller, Ebu Leheb’ler ona işkenceler yaptılar. Şimdi kalk ey elleri kuruyan Ebu Lehep, Ebu Cehil, Taif’te Resulullah’ı taşlayanlar, ey O, secdede iken başına işkembeler bırakanlar, Resulullah’a kucak açmayanlar kalkın ve İstanbul’un Resullullah’ kucak açışını görün. Muhammedi sevenleri görün. Allah Muhammedi sevdayı yüceltecek ve meydanlardan dile getirtecektir. Diyarbakır’ı, Van’ı, Batman’ı, Bingöl’ü Muhammed aşıklarını görün. Kalkın bin dört yüz yıl sonrası Muhammedi davayı görün. Müşrikler O’nun soyunun kesilmesini bekliyorlardı. Ama Allah O’unla beraber onun soyunu O’nu sevenlerini yüceltti.  elhamdulillah bu meydanlar Kevser’lerdir, Makamı Mahmutlardır. O’nunla kölelere şan verdi. İşte Bilaler, Habbablar buradadırlar” ifadelerini kullandı.

SEVGİ PEYGAMBERİ, ADALET VE MUHABBETİ GETİRDİ

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü; “O’nun davası hak davadır, yüce davadır. O (s.a.v) insanlığı ölmüş bir çağa insanlık, adaleti çökmüş bir çağa adalet, taş kalpli merhametsizlerin çağına rahmet ve merhamet,. Nefret ve kavga devrine sevgi ve kardeşlik, sömürü ve gasp zorbalığına yardımlaşma ve infakı getirdi. Rahmet getirdi, özgürlük getirdi sevgi getirdi. Muhabbet getirdi. Merhametine adaletine şefkatine rahmetine çok örnekler var ama şunu iyi bilin ki Allah bizlere bir kitap gönderdi okumak için bir hayat gönderdi yaşamak için. Ve okunacak kitap Kur’ân, yaşanacak hayat Resulullah (s.a.)’ın hayatıdır. Yaşanacak, Allah’ı razı edecek hayat Muhammed (a.s)’in hayatıdır. Allah Muhammed (a.s)’ı ve ona uyanları da tarih boyunca yüceltmiştir aziz kılmıştır.  Sizlerde Resulullah’a uyun Kur’ânı okuyun, yaşayın, Allah, Bilaller gibi sizleri de yüceltecektir. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

 Program Özlem Ajans sanatçılarından Ahmet ve Nurullah’ın seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir