• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Batmanlılar Alt Yapı ve Hizmet İstiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman'ın ana caddeleri ve alt yapı sorunları vatandaşları çileden çıkarttı. Şiddetli yağmur Batman'da hayatı felç ederken alt yapı sorunun olması ve yolların köstebek yuvasını andırmasına Batmanlılar tepki gösterdi.

Batman'da alt yapı sorununun çok büyük sorun olduğu gözle görülür bir durum. Batman'da yağan şiddetli yağmur birçok yerde göl meydana getirirken kazı çalışmalarında uzun süre bitmemesi Batmanlılara çok zor anlar yaşattı.

Kıbrıs Şehitleri Bulvarı'nda uzun zamandır devam eden yol genişletme çalışması vatandaşların yanı sıra araçlara da zor anlar yaşattı. Üstü toprakla kapatılan ve uzun bir süredir bekletilen orta refüje bir araç girdi. Uzun uğraşlar sonucu çıkarılan araçta can kaybı olmaması sevindirici oldu. Vatandaşlar ve esnaf belediye yetkililerine seslenerek kimsenin canı yanmadan bu yolu ve çevre kirliliğinin bir an önce bitmesini istediler.

Cadde esnafında Sadettin Aslangiray; "Uzun bir zamandır belediye çalışma yapıyor. Hala bir ilerleme yok. Orta refüj yeniden yapıldığı ve toprak olduğu için araçlar çukurlara giriyorlar. Geçen gün neredeyse bir araç atla atacaktı. Esnaf olarak acilen gerekli olan çalışmaların yapılmasını istiyoruz. Kimse mağdur olmadan gereken alt yapı ve yol çalışmaları bir an önce yapılmalıdır." ifadelerini kullandı.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir