• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Zina Tekrar Suç Sayılsın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA- Konya Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından ''Avrupa Birliğinin Değil! Bu Millettin Dediği Olsun Zina Tekrar Suç Sayılsın'' sloganıyla Alaeddin Tepesi karşısı İş Bankası önünde basın açıklaması yapılarak, bir haftalık imza kampanyası başlatıldı.

Ebeveynler Evladına Bu Ateşin Yaklaşmasından Korkmakta
Okunan basın açıklamasında, "Cemiyetimizde kangren yarası olma yolundaki bir yanlışlığın düzeltilmesi için halkımız adına bir görevi daha yerine getirmekteyiz. Zina ve fuhuş fiilinin önceden olduğu gibi tekrar suç kapsamına alınması için bir imza kampanyası başlatıyoruz. Konyalı muzdariptir. Esnafımız rahatsızdır. Sokaktaki insanımız tedirgindir. Anne ve babalar evlatlarının bu ateşe yaklaşmasından korkmaktadır." denildi.

Bazı Şahıslar İçin Kanun Çıkartan Hükümet Neden Bu İşe Sessiz Kalıyor
Zina fiilinin 1926 tarihinden beri tam 78 yıl boyunca suç sayıldığı hatırlatılarak, "CHP iktidarları ve diğer iktidarlar döneminde bu böyle devam etti ta ki AKP hükümetinin AB sevdası neticesi, AB'nin hükümetin önüne koyduğu dayatmalar neticesi 26.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk ceza kanununda zina fiilini suç tarifi içerisine almayınca anayasa mahkemesi de bir önceki kanundaki zina suçunu tarif eden maddeleri iptal edince otomatikman zina- fuhuş-eşcinsellik gibi tüm ahlaksızlıklar serbest hale getirildi. Bazı şahısları cezasından kurtarmak için bir günde meclisten kanun çıkartan hükümet 8 yıl önce yaptığı bu vahim yanlışlığı düzeltmek için hala adım atmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

İktidar Partisi Utanabiliyor mu?
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Yapılan bu yanlışlıkla zinanın suç olmaktan çıkartılmasıyla birlikte homoseksüellere dernek kurma hakkı getirildi. Dünya da ilk defa Türkiye de '' eşcinsel gay film festivali '' eşcinsel evlilik törenleri basında yer almaya başladı. İktidar partisinin Konya'daki il başkanı ve milletvekilleri; yapılan bazı hizmetleri halka şaşaalı törenlerle anlatırken yüzünüz gülüyor. Gülmek ve sevilmekte de haklısınız. Bir şey demiyoruz peki sokaklardaki bu rezillik-yüz kızartıcılık ile alakalı olarak utanabiliyor musunuz?

Açıklamada başlatılan bu imza kampanyasına destek verilerek, iktidar partisini sıkıştırılarak, Milletvekillerini rahatsız edilerek biran evvel bu yanlıştan dönülebileceği ifade edildi. (M. Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir