• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Yeni Yuvalarına Kavuştular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN-Valilik tarafından kendilerine 1'er adet buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, termosifon, kanepe, halı, yatak ve diğer ihtiyaçları da teslim edilen aileler sıcak bir yuvaya kavuştukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler

 

Kendilerini verilen konuta taşınınca sevinçten sabaha kadar ağladığını belirten Fikriye Alıcı, Karaloğlu'na teşekkür etti. Tüm ihtiyaçlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından karşılandığı kaydeden alıcı " Ömrümüz boyunca ailece kiracı olarak kalacağımıza inanıyordum. Bir kızım, bir de oğlum var. Kızım birgün evlenip gittiğinde oğlum ortalıkta sahipsiz kalacak endişesi taşıyordum. Ama Valimizin yardımıyla yeni evimize kavuştuk. Artık ölsem de gözüm arkada kalmaz" dedi.

 

Murat Çiçek adlı engelli vatandaşa da konut tahsis edilirken Çiçek, eşi ve çoğuyla birlikte yıllar sonra kendilerine ait bir eve kavuşmanın sevincini yaşadığını dile getirdi. Çiçek, "Halime hep şükrettiğim için Allah'ta benim rızkımı hep artırıyor." dedi.

Kendilerine konut verilen Murat Şad ve Perihan Ece de çok mutlu oldukların ifade ederek vali Karaoğlu'na teşekkürlerini sundu. (Fırat Arslan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir