• DOLAR 32.509
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2431.494
  • ...
"Muhabbetle Muhammede Bir Şiir" Yarışması Sonuçlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Peygamber Sevdalıları üyesi derneklerden Sevgi Der, kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde "Muhabbetle Muhammede(S.A.V.) bir şiir" sloganıyla düzenlediği şiir yarışmasının sonuçlarını açıkladı.

 

Yarışmaya yoğun teveccühün olduğunu belirten Sevgi Der Başkanı M.Ali Ortaç, bir ay içerisinde birçok şiirin kendilerine geldiğini ve bu şiirleri değerlendirirken derecelendirme noktasında zorlandıklarını belirtti.
Yarışmanın birincisi 'Seni Anlatıyor' adlı şiiri ile yarışmaya Karaman'dan e mail yolu ile katılan İbrahim Şaşmaz oldu. İkinci 'Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan Dağ Olur' adlı şiiri ile eğitimci Selman Eren olurken, üçüncülüğü 'Gül Muhammed' adlı şiiri ile Nihat Canpolaten elde etti. Dereceye girenlere ödüllerini Sevgi Der Başkanı M.Ali Ortaç verdi.

 

Ödül töreni sırasında konuşma yapan M. Ali Ortaç; "'Muhabbetle Muhammede(S.A.V.) bir şiir' adlı şiir yarışmasında ki amacımız halkımızın Resulullah'a karşı gönlünde ki duyguları şiir yolu ile dışarı yansıtmasıdır. Bu etkinliğimiz Kutlu Doğum etkinlikleri öncesinde düzenlediğimiz etkinliklerinden birisiydi. Her bir etkinliğimiz manevi atmosferin Nisan ayının dışına taşımasına vesile oldu" ifadelerini kullandı.

 

Ortaç son olarak, yarışmaya Karaman'dan katılan ve birinciliği elde eden İbrahim Şaşmaz'a hediyesinin kargo yolu ile ulaştırılacağı belirtildi.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir