• DOLAR 32.462
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2478.575
  • ...
100 Binler, Kazlıçeşme`de Buluşmayı Bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Abdusselam Güneş / Doğruhaber
İstanbul’un tüm bölgelerini Kutlu Doğum heyecanı sardı. Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu’nun 6 Mayıs Pazar günü yapacağı etkinlik için Platforma üye STK ve gönüllüler, İstanbul’u yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet afişleri ile donattı.
 
Marmara Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernek ve gönüllüleri evleri tek tek dolaşarak 100 binlerce CD, broşür ve el ilanı dağıtarak İstanbulluları 6 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet etti.

CADDE CADDE, SOKAK SOKAK KUTLU SEVDAYA DAVET YAPILIYOR
Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu Sözcüsü Cengiz Kurtaran, 6 Mayıs Pazar gününe kadar “Haydi Peygamber Sevdalıları! Kazlıçeşme’de buluşalım” sloganıyla insanları Kutlu Doğum etkinliğine davete devam edeceklerini ifade etti.
 
İstanbulluları Kutlu Doğum etkinliğine davet etmek için anons yapacak araçların hazır halde beklediğini belirten Kurtaran, “Anons araçlarımız, etkinliğe iki gün kala İstanbul’un tüm ilçe, mahalle, cadde ve sokaklarında insanları Kutlu Sevdaya davet edecektir” dedi.
 
Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar neticesinde konu Peygamberimiz (sav) olunca insanların yüzlerinin ve gözlerinin parıldadığını, kalplerinin de sürurla dolduğunu gözlemlediklerini belirten Kurtaran, “Yoğun bir katılımın olmasını beklediğimiz Kutlu Doğum etkinliğine ev ev dolaşıp insanları davet ediyoruz”dedi.

PEYGAMBER SEVDALISI HALKIMIZ 6 MAYISI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR
Kurtaran, sözlerini şöyle sürdürdü: “CD ve broşürlerimizi dağıtıp insanları yapacağımız etkinliğimize davet ettiğimizde birden yüzleri gülümsüyor, Peygamberimiz (sav)’in ismi geçtiği anda salâvatlar getiriliyor ve kimi zaman Rasulullah (sav)’a olan saygı ve hürmetten dolayı dağıttığımız CD’yi öpüp alınlarına koyduklarına şahit olduk ve etkinliğe küçük-büyük kadın-erkek ailece kesinlikle katılacaklarını belirterek böylesi programların devamlı yapılmasını arzuladıklarını dile getirip sevinçlerini ortaya koydular.
 
Yaptığımız çalışmalar neticesinde de anlaşılacağı gibi 6 Mayıs’ı Peygambere Sevdalı halkımız adeta dört gözle bekliyor.”

PEYGAMBER ÂŞIKLARINI KAZLIŞÇEŞME’YE BEKLİYORUZ
Kurtaran, ayrıca gece gündüz demeden Peygamber Sevdası için ihlâslı bir şekilde çalışma yapan tüm üye ve gönüllülerine teşekkür ettiklerini ifade ederek “Tüm Peygamber âşıklarını Kazlıçeşme Meydanına bekleriz” dedi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir