• DOLAR 32.591
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.666
  • ...
Akreditasyon Denetlemesinde ŞUTSO' ya 86 Puan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - ŞUTSO, Üç yılda bir yapılan, belge ve raporların güvenilirliğini arttırmak, uluslararası Ticaret ve Sanayi Odası olmaya uygunluk değerlendirmesi, uluslararası ticareti kolaylaştırmak gibi hedefleri olan akreditasyon denetimini başarıyla geçti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurul Sekteri Volkan Tufan ve TSE Baş Denetçisi Gürol Gökçimen tarafından yapılan denetimlerde ŞUTSO'da herhangi bir akredite sorunuyla karşılaşılmadığı belirtildi ve 65 puan üzerinden 56 (100 üzerinden 86) tam puan verilerek ŞUTSO'nun akreditasyonu onaylandı.

 

Denetimle ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Genel Sekreteri Faruk Yaşar, "Yönetim, oda ve borsa muamelatı, mali yönetim, iş planlaması yönetimi, haberleşme, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanma, kalite yönetimi, üye ilişkileri, iş geliştirme ve eğitim gibi konularda denetlenen Odamız, denetimden başarıyla geçti. Oda personeli olarak yönetim kurulumuz ile birlikte en büyük hedefimiz üyelerimize daha iyi hizmetler sunmaktır. İnşallah bu hedeflerimize ulaşmak için daha fazla çalışacağız. Bugün bizleri denetleyen Sayın Volkan Tufan'a ve Gürol Gökçimen Bey'e göstermiş oldukları iyi niyet ve hassasiyetlere de ayrıca teşekkür ederiz" dedi. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir