• DOLAR 32.567
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.959
  • ...
Şırnak'ta Yurtkur' "Kariyer Günleri" Eğitim Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Dönem başından itibaren başlayan eğitim seminerlerinden biri daha tarihinde Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurdu toplantı salonunda düzenlendi.

 

Seminere Kredi Yurtlar Kurumu Şırnak İl Müdürü Sabiha Aksakal, Şırnak Üniversitesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Seyit Avcı ve Yrd. Doç. Dr. Bülent Darıcı konuşmacı olarak katıldılar.

 

"Yurtkur Kariyer Günleri" adı altında verilen seminerde, üniversiteden mezun olacak öğrencilere; işe başvurma ve başvuru takibi, mesleki yenilikleri takip etme gibi konular anlatıldı.

 

Seminer öncesi bir konuşma yapan Kredi Yurtlar Kurumu Şırnak İl Müdürü Sabiha Aksakal, "Dönem boyunca kız ve erkek öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin öğrencilerimize çok faydalı olduğuna inanıyorum. "Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Genel Müdürlüğümüz ve Bölge Müdürlüğümüz olmak üzere Şırnak Yurt Müdürlüğü olarak yurdumuzda barınan öğrencilerimize 'Liderlik Okulu ve Yurtkur Kariyer Günleri' adı altında verilen seminerlerde kendine güvenen, başarılı ve gelecekten korkusu olmayan bireyler olarak hayata hazırlamak olduğunu belirti" dedi. (Abit Dündar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir