• DOLAR 32.541
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2434.382
  • ...
Hıdrellez Şenlik Alanında Hazırlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştukları gün olarak kabul edilen ve her yıl 5 Mayıs günü Van'da kutlanan Hıdrellez şenlikleri öncesi, şenliklerin yapılacağı alan olan Akköprü Deresi çevresinde temizlik yapıldı.

 

Yapılan temizlik kampanyasına katılan Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Hıdrellez kutlamalara katılacak olan Vanlıların, temiz bir ortamda günlerini geçirmeleri için tüm alanı temizleyeceklerini ve derenin geçiş yollarının da düzeltileceğini belirtti.

 

Kampanya ile ilgili bilgi veren Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, her yıl Hıdrellez etkinlikleri öncesi Akköprü Deresi civarında temizlik çalışmaları yaptıklarını belirterek, halkı temizlik konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Halkın temizlik konusuna bilinçli yaklaşmaları gerektiğinin altını çizen Bozyiğit, özellikle bu yıl içerisinde halkın bu konuda çok daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

 

Bozyiğit, "Bu kentin geleceği için daha temiz bir Van için tüm halkımızdan destek bekliyoruz" dedi. (Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir