• DOLAR 32.316
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2297.69
  • ...
SON DAKİKA
Terörist işgal çetesi 1 kişiyi şehid etti, 20 kişiyi yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Kızılayı Batı Yaka'daki Ramallah şehrinin yakınında bulunan El-Muğir köyüne işgal çetesinin aşırı yahudiler tarafından baskın düzenlemeye kalkışması esnasında gerçekleştirdikleri saldırıda bir kişinin şehit olduğunu yirmi kişinin de yaralandığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı da şehit edilen kişinin 38 yaşındaki Hamdi Talib Saade Na'san olduğunu duyurdu. Bu kişinin saldırıda sırtına merminin isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı ve hemen hastaneye kaldırıldığı ancak kurtarılamadığı ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı beş kişinin gerçek mermiyle yaralandığını ve birinin durumunun ağır olduğunu dile getirdi. Ağır yaralı olan kişinin Ramallah'taki Filistin Tıbbi Merkezi'ne kaldırıldığı belirtildi. Ayrıca bir kişinin ağzından gerçek mermiyle yaralandığı ve El-İstişari El-Arabi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Filistin Kızılayı ekiplerinin yaralanan kişilerin köyden çıkarılıp sağlık merkezlerine ve hastanelere ulaştırılması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

İşgal çetesinin bu köye yönelik sık sık saldırı düzenledikleri ve bazen de saldırılarında gerçek mermiler kullandıkları ifade edildi.

Kaynak, Filistin Enformasyon Merkezi

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir