• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
Başbakanlık ve Bazı Kurumlarda Atama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Karara göre, Başbakanlık Müşavirliğine Tahsin Aktı, Vakıflar Meclisi üyeliğine Ahmet Temizkök, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 1. Hukuk Müşavirliği`ne Yaşar Güçlü atandı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü`ne Hakan Gür, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği`ne Mustafa Keler, Ekonomi Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı`na İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret uzmanı Veysel Parlak`ın ataması yapıldı.

ENERJİ BAKANLIĞI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Hilmi Baştürk, Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcılığına Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Zafer Benli`nin atanması uygun görüldü.
 
Aksaray İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Bakanlık Müşaviri Bestami Zabun, Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Bakanlık Müşaviri Cahit Gülbay, Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne,
 
Bakanlık Müşaviri İhsan Emiralioğlu, Burdur İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Bakanlık Müşaviri Ahmet Dallı, Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Zekeriya Erdurmuş, Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Halil Çankaya`nın atanması kararlaştırıldı.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAŞAKNIĞI
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Yaraşır, Bakanlık Müşavirliğine Dr. Ahmet Gelişgen, Bakanlık Müşavirliği`ne Ramazan Karakoç, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği`ne Murat Kalem, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı`na Nurettin Konaklı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü`ne Mehmet Küçük, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı`na Aslan Karanfil atandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir