• DOLAR 32.587
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2418.402
  • ...
Oto boyacısını öldüren şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde iş yerinde av tüfeğiyle başından vurularak öldürülen oto boyacısı Mustafa Yanardağ olayı ile ilgili bir şüpheli tutuklandı.

Şehitkamil ilçesi Küsget Sanayi Sitesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, oto boya atölyesi sahibi Mustafa Yanardağ (27), bir kişi tarafından başından av tüfeğiyle vurulmuştu. Yanardağ, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Yanardağ'ı öldüren kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.  Çalışma kapsamında Yanardağ'ı öldürdüğü iddiasıyla bir şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Yanardağ'ı öldürdüğü iddiasıyla bir şüphelinin motosikleti ile kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehitkamil İlçesi Sanayi Mahallesi Küsget Sanayi Sitesinde Kaportacı olarak faaliyet gösteren bir işyerinde M.Y isimli şahsın silahla öldürülmesi olayı ile ilgili Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen S.S. isimli şüpheli şahıs, Şahinbey ilçesi Ulaş Mahallesi'nde Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü bölge ekipleri ile yapılan müşterek çalışma sonrası motosiklet ile kaçmaya çalışırken yakalanarak göz altına alındı." denildi.

Gözaltına alınan şüphelinin cinayet olayında kullanılan bir adet av tüfeği ile bir adet motosiklet ve bir adet cep telefonu ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şüphelinin ayrıca motosikletiyle Şahinbey ilçesi Ulaş Mahallesinde bir kişinin cep telefonunu av tüfeği kullanarak gasp ettiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten adam öldürme " ve "yağma" suçundan adliyeye sevk edilen şüphelinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir