• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Boğazından bıçaklanarak öldürülen genç toprağa verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Suriyeli bir grup ile Türkiyeli bir grup arasında çıkan bıçaklı kavgada boğazından bıçaklanarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Necati Bağcı,  gözyaşlarıyla toprağa verildi.

23 Aralık'ta Şehitkamil ilçesinin Gazikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda Suriyeli bir grup ile Türkiyeli bir grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Necati Bağcı, bıçakla boğazından aldığı darbe sonucu ağır yaralanmıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Bağcı, ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bir aydır hastanede tedavi gören Bağcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah hayatını kaybetti.

Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Bağcı'nın cenazesi, Bahaeddin Nakıboğlu Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Bağcı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve diğer yetkililer katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir