• DOLAR 32.603
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2503.163
  • ...
Tuvalete uyuşturucu dökmeye çalışırken yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon sırasında durumu fark eden bir şüphelinin tuvalete uyuşturucu dökerek imha etmeye çalıştığı anda suçüstü yakalandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, M.Ö.G. isimli şüphelinin evine operasyon düzenlendiği ve şüphelinin yakalanacağını anlayınca uyuşturucuyu tuvalete dökerek imha etmeye çalıştığı ifade edildi.

Açıklamada, "Şehitkamil  bölgesinde uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, uzun zamandan beri takibi yapılan M.Ö.G. ve A.S.B. isimli şüpheli şahısların ikamet ve iş yerlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde  bilgiler alınması üzerine M.Ö.G. isimli şüpheli şahsın Çakmak Mahallesi'ndeki  ikametine yapılan operasyonda, şüpheli şahıs uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerek sifonu çekip yok etmeye çalışmış ise de uyuşturucu maddenin bir kısmı tuvaletten çıkartılarak elde edilmiş,  ikamette yapılan diğer aramalarda ise 10 adet captagon hap, 761,8 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 480 TL para ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "A.S.B. isimli şüpheli şahsın Yaprak Mahallesi'ndeki bakkal dükkânı olarak işlettiği iş yerine yapılan operasyonda, bir şeffaf poşet içerisinde 69,2 gram esrar, bir av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 990 TL para,  Çakmak Mahallesi'nde bulunan ikametinde yapılan aramalarda ise poşet içerisinde 950 gram esrar ile 1 hassas terazi ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir