• DOLAR 32.579
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.796
  • ...
21 suçtan aranan şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te kasten adam öldürmeye teşebbüs, ev, iş yeri ve otodan hırsızlık, yağma ve mala zarar verme ile tehdit gibi 21 suçtan aranan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ev, iş yeri ve otodan hırsızlık, yağma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme ve tehdit gibi 21 suçtan aranan kişinin ara sokaklarda yapılan kovalamaca sonucu gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehitkâmil bölgesinde meydana gelen olayların şüphelilerini yakalamaya yönelik yapılan çalışmalarda, evden hırsızlık, işyerinden hırsızlık, oto hırsızlığı, yağma, ruhsatsız ateşli silahlar ile mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme ve tehdit gibi 21 ayrı suçtan aranan M.A isimli şüpheli şahıs, Göllüce Mahallesi'nde ara sokaklarında yapılan takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısın yapılan üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca ile 7 adet dolu fişek ele geçirildi." denildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir