• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.254
  • ...
Sağlıkta devir teslim töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Sağlık Müdürlüğüne getirilen Dr. Mehmet Hakan Pamukçu görevini Uz. Dr. Osman Sünger'den devraldı. Devir teslim töreni İl Sağlık Müdürlüğünde yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini Dr. Mehmet Hakan Pamukçu'ya devreden Uz. Dr. Osman Sünger, "Yaklaşık olarak 14 aydır sürdürdüğüm İl Sağlık Müdürü görevimi 23 Ocak 2019 itibari ile Dr. Mehmet Hakan Pamukçu'ya devrediyorum. Bu süre içinde çalışma arkadaşlarımla birlikte elimden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Bundan sonra da her zaman Batman'ın hizmetinde olacağım. Bizi bu göreve layık gören başta Sağlık Bakanlığı yetkililerine, Sayın Vali Hulusi Şahin'e ve tüm büyüklerimize, görevim süresince bizden desteklerini esirgemeyen ilimizin kıymetli basın mensuplarına, azim ve gayretle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösteren tüm sağlık çalışanlarına ve Batman halkına teşekkür ediyorum. Görevi devralan Dr. Mehmet Hakan Pamukçu Beye de başarılar diliyorum." dedi.

Sağlık alanında son 16 yılda çok olumlu gelişmelerin yaşandığını belirten yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, sağlıkta dönüşüm reformunu Batman'da daha ileri bir noktaya taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Bu süreçte özellikle çalışan memnuniyetiyle birlikte hasta memnuniyetini öncelikli kılacakların dile getiren Pamukçu, "Bu görevi bizlere güvenerek emanet eden başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca Bey olmak üzere tüm bakanlık yetkililerine ve tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Pamukçu, devir teslim töreninde Uz. Dr. Osman Sünger'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir