• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Çocuklar kamyonlarla getirtilen karın sevincini yaşadılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sömestr tatiline giren çocuklara kar sürprizi yaşatıldı. Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Turgut Özal Parkı'na Karacadağ'dan getirdiği 10 kamyon kar ile kara hasret çocukları sevindirdi.

Kar, sabahın ilk saatlerinden itibaren çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı. Arkadaşları ile kar topu oynayarak kardan adam yapan çocuklar karın keyfini çıkardı.

Parkta kar dökümünü gören vatandaşlar çocukları ile birlikte alana gelerek etkinliğe katılan bazı vatandaşlar ise poşetlerle evlerine kar götürdü. Vatandaşlar, "Çocuklarımız yarıyıl tatili boyunca evdeydi. Onlara çok güzel bir sürpriz oldu. Biz bile ilk baktığımızda inanamadık. Bu güzel yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz." dedi.

Hayatında daha önce 4 defa kar gördüğünü ve karı çok özlediğini söyleyen Sinan Güler, "O kadar karı özlemişim ki şimdi yiyorum. En son bir sene önce Siverek'te kar görmüştüm." ifadelerini kullandı.

Çocuklardan Ömer Faruk Güneş ise "Uzun zamandır Şanlıurfa'ya kar yağmıyordu. Buraya kar getirdikleri için çok sevindik. Kardan adam yaptık ve arkadaşlarımızla kar topu oynadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok sevindik." şeklinde konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir