• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İşgalci İsrail Gazze'yi Bombaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - İşgalci İsrail ordunsa ait savaş uçakları Gazze'de bazı noktaları bombaladı. Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçlerine ait F-16 türü savaş uçağı dün akşam geç saatlerde Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesine iki füze attı. Füzelerin beldedeki boş bir araziye düştüğü ve saldırıda ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi.

işgal ordusuna ait savaş uçaklarının ve insansız hava araçlarının Gazze Şeridi üzerinde yoğun bir şekilde uçuşlarını sürdürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, Siyonist işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus'un doğusundaki Huzaa beldesinde sınırdan içeriye sızdığı ve çevreye ateş açarak arazileri tahrip ettiği belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Huzaa Şehitleri okulu açılan ateşle zarar gördü. Yaklaşık 600 kız ve erkek öğrencinin okula gitmesine izin verilmediği ve okulda eğitim-öğretimin tatil edildiği bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir