• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Levent Ersöz Yoğun Bakıma Kaldırıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Levent Ersöz yoğun bakıma kaldırıldı! İkinci Ergenekon Davası’nın tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, yoğun bakıma kaldırıldı. Levent Ersöz’ün eşi Muzaffer Ersöz, eşinin sağlık durumunun gittikçe kötüleştiğini belirterek "Bizi hiçbir kliniğe almak istemiyorlar. Büyüklerimizin yardımını istiyorum" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahi Hastanesi’nde tedavi görürken sağlık durumunun ağırlaşması üzerine 15 Mart 2012’de İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Dahiliye bölümüne kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, vücudundaki enfeksiyonun yayılması üzerine dün akşam Cerrahi Tıp Bilimleri Yoğun Bakım Servisi’ne alındı. Hastane önünde eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Muzaffer Ersöz, Levent Ersöz’ün zor şartlar altında tedavi gördüğünü söyledi.

Muzaffer Ersöz, "Eşim çok hasta. Bunu herkes biliyor. Doktorlar da biliyor. Ev hastası olduğu ve hastanede sürekli enfeksiyon kaptığı biliniyor. Bizi hiçbir kliniğe almak istemiyorlar. Eşim 5 gündür kusuyor. Aniden acil olarak yoğun bakıma kaldırıldı. Durumu çok ciddi. Zaten yürüyemiyor. Biz çok mağdur edildik. Hastanede hiçbir klinik bizi almıyor, kabul etmiyor. Almak mı istemiyorlar, korkuyorlar mı bilmiyorum" dedi.

İlk kez röportaj verdiğini ifade eden Muzaffer Ersöz, "Sesimizi duyurmak için her gün çocuk gibi ağlamayız. Bugün canım çok yandı. Büyüklerimizin yardımını istiyorum. Sayın Başbakanımız bile ‘Kapıdan hiçbir hasta döndürülmeyecek’ diyordu. Doğru ama eminim bu olanlardan kimsenin haberi yoktur" diye konuştu.

EŞİMİ KAYBETMEKTEN KORKUYORUM

Hastanede kendilerine ilgisiz davranıldığını iddia eden Muzaffer Ersöz, şunları söyledi: "Tedavimizi uygulayan bir doktor, ‘Biz size yeteri kadar baktık ve toleranslı davrandık. Burası kışla değil lütfen burayı terk edin’ dedi. Savcılarımızın ya da bunun ilgilileri kimse, gelip benim ne çektiğimi bilmeleri için 24 saat boyunca yanımda olsunlar. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Tutuklu olduğu sürece eşimin tedavi olması bu koşullarda çok zor. Eşimi kaybetmekten korkuyorum. Türkiye’de en iyi hastane burası. Bu hastane de bir şey yapamıyorsa nereye gidelim? Avukatımız vasıtasıyla GATA’da tedavisini talep ettik. Henüz bir haber çıkmadı."

DHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir