• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Yüksek meblağlarla yapılan klimalı duraklar tahrip edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'te çetin ve uzun geçen kış şartlarından dolayı, şehir içi minibüslerinin beklenmesi için belediye tarafından yüksek maliyetlerle yapılan klimalı duraklar tahrip edildi. Yaklaşık 3 yıl önce ilk kez Bitlis merkezde yapılan ve vatandaşların memnuniyetle karşıladığı klimalı duraklar şimdi kullanılamaz durumda.

İlk yapıldığında vatandaşların takdirle karşıladığı duraklardan 7'den 70'e herkes faydalanıyordu. Duraklar, vatandaşların şehir içi otobüs ve minibüsleri beklerken, soğuktan korunmak için sığındığı yerlerden biriydi. Özellikle Rahva bölgesinde kar ve tipi nedeniyle vatandaşlar, ancak bu duraklar sayesinde şehir içi araçları üşümeden rahatlıkla bekleyebiliyordu.

Bu yıl kar yağışının ardından temizlenmeyen ve karayollarının yol çalışmaları esnasında dikkat etmediği duraklar tahrip edilerek kırıldı. Kullanılamaz hale gelen durakların bu durumuna tepki gösteren vatandaşlar, halkın istifadesine sunulan ve yüksek fiyatlarla yapılan durakların bu hale getirilmemesi gerektiğini belirterek yetkilileri göreve davet etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir