• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Takdir veya teşekkür belgesini getirene bedava tıraş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kuaförlük yapan Serdar Ulutaş, eğitime teşvik amacıyla takdir ve teşekkür belgesi getiren öğrencileri bedava tıraş ediyor.

Kilise Caddesi'nde kuaförlük yapan Ulutaş, bu işi geleneksel hale getirerek her sene karne dağıtımında teşekkür ve takdir belgesini alan başarılı öğrencileri bedava tıraş ederek, eğitime katkıda bulunmaya çalıştığını belirtti.

Öğrencileri haberdar etmek için dükkânın camına afiş astığını ve sosyal medya hesabından da bunu paylaştığını söyleyen Ulutaş, "Her yıl dönem sonlarında başarıyı ödüllendirmek ve eğitime katkıda bulunmak için teşekkür ve takdir alan öğrencileri ücretsiz tıraş ediyoruz. Bu işi geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Eğitim-öğretimde bizim de bir katkımız olsun istedik. Sabahın erken saatinde karne heyecanı ile birlikte öğrencilerimiz buraya geliyorlar. 08.00 ile 14.00 saatlerinde bir yoğunluk oluyor.  50 ile 70 öğrenciyi tıraş ediyoruz. Bu 3 gün devam ediyor. Ortalama 150 ile 250 arasında öğrenciyi tıraş etmeyi amaçlıyoruz. İnşallah daha fazla olur. Biz yoruluyoruz ama inanın değiyor. Çocukların gözlerindeki mutluluk bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor. Çocuklarımızın tıraşlı ve yakışıklı olması, ellerinde takdir ve teşekkürün olması geleceğimizin daha güzel ve parlak olacağının göstergesidir." dedi.

Bedava tıraştan faydalanmak amacıyla kuaför dükkânına İnkılap Ortaokulundan gelen öğrencilerden Yaşar Barış Bora, böyle bir kampanya düzenleyen işyeri sahibine teşekkür etti.

Öğrencilerden Muhammed Bora ise internetten kampanyayı öğrendiklerinde bundan faydalanmak için akrabasıyla gelerek tıraş olduğunu söyledi. (M. Salih Keskin - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir