• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Kadın kuaförü kürtaj merkezi çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Arnavutköy'de, kadın kuaförü olarak işletilen bir mekânda, yasadışı kürtaj yapıldığı tespit edildi.

Polis tarafından baskın yapılan kuaför görünümlü kürtaj merkezinde, aralarında iş yeri sahibinin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birisinin Suriyeli bir doktor olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Arnavutköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Mahallesi Nurbanu Sokak 24 numaralı kuaförde kürtaj yapıldığı ihbarı üzerine, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte adrese girdi. Kadın kuaförü görünümlü adreste yapılan aramada tıbbi malzeme, çok sayıda ilaç ve ultrason makineleri ile tedavide kullanılan yatak bulundu.

Polis, Abdullah O. adlı Suriyeli doktora adreste bulunan Arapça kartvizitleri sordu. Suriyeli doktor kartlarda, "Kadın çocuk polikliniği-Feryal M. gebe izleme merkezi" yazdığını söyledi. Kartvizitlere de el konuldu. İş yerinde aramalar sürerken iş yerinin sahibi olduğu anlaşılan Abdo M. isimli şahsın iş yerine gelmesinin ardından polis Doktor Abdullah O, Abdo M. ve iş yeri çalışanı Sidra M. isimli kişiyi gözaltına aldı. Adreste tedavi olmayı bekleyen 4 kişinin de ifadeleri alındı. Yapılan baskın sonrası iş yeri mühürlenirken, gözaltına alınan söz konusu şahıslar emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. (Nizamettin Aşkın-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir