• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

NEVŞEHİR

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve yollarda oluşan  buzlanma nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim  kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.
Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli  sayılacağı belirtildi.

BİNGÖL

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi

KARAMAN

Karaman'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın için eğitime ara verildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, okulların yarın için tatil edildiği belirtilerek, ''Kar yağışı nedeniyle ilimizde bu gece ve yarın için buzlanma ve don beklendiğinden Karaman il genelinde (İlçeler dahil) 17 Ocak 2019 Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullar, 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca aynı tarihte, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelliler, hamileler, harp malulü ve gaziler de idari izinli sayılacaklardır'' denildi.

NİĞDE

Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde  eğitim öğretime yarın için ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı, tipi ve olası  buzlanma nedeniyle, yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli okulların tatil  edildiği bildirildi.

Ayrıca, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı  ifade edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir