• DOLAR 32.525
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2422.632
  • ...
Vatandaşlardan bozuk yol tepkisi: Kozluk bu kadar mı sahipsiz?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2 yıl önce başlayan ve bitmek bilmeyen altyapı çalışmalarının yaşattığı mağduriyetler de bitmek bilmiyor. Boru döşemesi yapılarak bozdurulan bazı mahalle yolları aylardır yapılmıyor. Yağışlı günlerde çamur deryasını andıran yollarda yürüyen vatandaşlar, yaşananlara tepki göstererek, "Kozluk bu kadar mı sahipsiz ?" diye sordular.

En ufak bir yağışta yollarının mahvolduğunu ve hiç kimsenin sorunlarına kulak asmadığını dile getiren İslam Bey Mahallesi sakinleri, mağduriyet yaşadıklarını belirterek yollarının bir an önce yapılmasını istediler.

İslam Bey Mahallesi sakinlerinden Hamza Arı, bozdurulan yollarının öylesine bırakılıp gidilmesine tepki göstererek, yazın tozdan kışın ise çamurdan geçemediklerini belirtti.

Mahalleliler olarak mağdur olduklarını ifade eden Arı, "Mahallemizde altyapı çalışması için kazı yapıldı. Daha sonra mahalle yolunun yarısı yapıldı, yarısı yapılmadı. Öylece bırakıp gittiler. Kış mevsimindeyiz ve en ufak bir yağışta mahalle yolumuz çamur ve pislik içinde kalıyor. Yolda yürüyemiyorsun. Perişan olduk. Her gün elbise değiştirmek zorunda kalıyoruz. Kozluk bu kadar mı sahipsiz? Yetkililerin bir an önce bu yola el atmasını istiyoruz." dedi. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir