• DOLAR 32.568
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2487.984
  • ...
Mahalle sakinlerinden parke taşı talebi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Muradiye Mahallesi 4019. Sokak'ta yaşayan mahalle sakinleri, toprak olan yollarının parke taşı ile döşenmesini istiyor.

Yağan yağmur ile birlikte yollarının çamurdan geçilmediğini belirten mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden İbrahim Altundağ, yollarının yapılması için başvuru yapmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarına ifade ederek, "Defalarca yolumuz için belediyeye gitmemize rağmen yolumuzun halini görüyorsunuz. Kaç defa gidip yolumuzun yapılmasını istedik. Ödenek olmadığını, bundan dolayı yolu yapamadıklarını, beklememiz gerektiğini ve yapacaklarını söylüyorlar.  Bizi oyalayıp duruyorlar. 3 veya 4 aydır gidip geliyoruz. Yapacağız diyorlar, bizi gönderiyorlar." dedi.

Mahalle sakinlerinden Halil Korkmaz ise sokaklarının yapıldıktan sonra herhangi bir çalışma yapılmadığını ileri sürerek, "Belediye burayı sokak yaptı. Sokaktaki sular arsamızın, evimizin ve dükkânımızın içlerine giriyor, perişan olmuşuz. Hiçbir bakan yok, eden yok.  Gelip buralara sokak yaptılar ancak ne parke yaptılar ne bir şey yaptılar. Yalnız kanalizasyonu çektiler, gittiler.  Aşağı yukarı 6 veya 7 aydır durum böyledir." ifadelerini kullandı.

Cuma Altundağ ise yollarının halinin gözler önünde olduğuna dikkat çekerek çektikleri çilenin artık son bulmasını istedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir