• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Mersin Peygamber Sevdalılarının  Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 15 Nisan Pazar günü, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde, yoğun bir katılımla Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Plaform yetkilileri etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan kurum, kuruluş ve kişileri ziyaret ederek teşekkür plaketi veriyor. Bu kapsamda Peygamber Sevdalıları Plaformu yetkilileri toplu taşıma araçları kooperatif başkanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Platform yetkililerinin ziyaretinin kendileri açısından çok anlamlı olduğunu belirten kooperatif başkanları, bu tür etkinliklerde her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını,peygambere hizmet etmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve bundan sonra ki bütün hayırlı çalışmalara da destek vereceklerini ifade ettiler. Bu kapsamda Pozcu Koop. Yeni Mahalle Koop. Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri, Mes Koop. Arpaçsakarlar Koop. Çay Çilek Koop. Demirtaş Koop. Kurdali Koop. Çevre Yolu Koop. Osmaniye kooperatifleri ve Lüks Mersin Seyahat otobüs firmasını ziyaret eden platform yetkilileri kooperatif başkanlarına teşekkür plaketi takdim etti.

 

Basın Kuruluşları  da Ziyaret Edildi

Mersin'de düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlık aşamasında ve sonrasında yaptıkları yayınlar ile katkı sunan duyarlı basın yayın kuruluşlarını da ziyaret eden Mersin Peygamber Sevdalıları, Mersin Radyo Çağrı'ya, beş radyo ve bir televizyon kanalı ile destek sunan Tepe Medya Grubu'na ve Radyo Çetin'e teşekkür plaketi verdiler. Peygamber Sevdalıları Platformu adına plaketleri Mersin dönem sözcüsü Veysi Yumlu takdim etti.
(Yunus Yüksel- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir