• DOLAR 32.514
  • EURO 34.619
  • ALTIN 2500.722
  • ...
Batman`da trafik kazaları: Bir ağır yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da meydana gelen 3 ayrı kazada bir kişi ağır yaralanırken diğer kazalarda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı, araçlarda maddi hasar oluştu. Park halindeki bir otomobil de alev alması sonucu hasar gördü.

Kamyonet motosiklete çarptı: Bir ağır yaralı

Batman merkez Güneykent Mahallesi bir kamyonetin, motosiklete çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza öğle saatlerinde Güneykent Mahallesi Dostlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet Durmaz yönetimindeki 72 DA 390 plakalı kamyonet ile Yusuf Akyüz yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosikletin çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Akyüz ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla yaralı Akyüz kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.  

Batman'da park halindeki otomobil alev aldı

Cumhuriyet Mahallesi Toptancılar Caddesinden park halinde bulunan bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir şahıs, Toptancılar Caddesi'nde park ettiği 56 AH 830 plakalı otomobilinin birden alev aldığını gördü. Alev alan otomobil büyük paniğe yol açarken, itfaiye ekiplerine haber verildi.

Yangın, başka yere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Çıkan yangın sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.

Batman'da maddi hasarları 2 ayrı kaza

Batman merkezde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kazalardan biri, Pazaryeri Mahallesi eski havaalanı kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki 17 RS 489 plakalı minibüs ile aynı yolda seyreden 01 APS 65 plakalı otomobil çarpıştı.

Bir diğer kaza ise Cudi Mahallesinde meydana geldi. 3526 Sokakta seyir halindeki 34 UH 9856 plakalı otomobil ile Körük Caddesinden şehir merkezine doğru seyreden 34 PT 6715 plakalı otomobil çarpıştı.

Meydana gelen her 2 kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. (Mehmet Sait Çelik, Mehmet Fatih Akgül- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir