• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...
İşçi Bayramı`nda İşçilere 200 Lira Müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Midyat Belediye Sarayı bitişiğinde bulunan Atatürk Anıtı önündeki alanda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belediye başkan yardımcıları M. Tevfik Baysal, Metin Kutlu, belediye encümenleri ile belediye çalışanları katıldı. Davul zurna eşliğinde alana giren işçiler, halaylar çekti.

Törende kısa bir konuşma yapan belediye başkan yardımcısı M. Tevfik Baysal, 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Günü`nü kutlayarak, "Belediye işçileri olarak sizlerin emeği ve hizmeti Midyat`ta çoktur. Burada emeğiniz, payınız çok büyüktür. İnsan gücü ile bize çok yardımcı oldunuz. İmkânlar ölçüsünde belediyenin kendi imkânlarını kullanarak sizlere katkı payı verilecek. Sizlere bu anlamda emeğinizden dolayı çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Belediye personel müdürü Şehmus Gümüş, etkinlikte işçilerin bayramını kutlamasının ardından, Belediye işçilerine, 4 günlük mesai ve 16 personele de 200 TL nakit para dağıtılacağı sözünü verdi. Büyük sevinç yaşayan işçiler belediyeyi alkışladı. Etkinliğin ardından belediye çalışanları ve vatandaşlar sesiz bir şekilde dağıldı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir