• DOLAR 32.574
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2425.809
  • ...
BÜ Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği`nden Rektöre ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Eğitim Bir-Sen Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Yakın bir zamanda Batman Üniversitesinde yapılan sendika temsilciliği seçimleri sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri Rektör Durmuş'u ziyaret ettiler.

Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi İsmail Zengin, misafirperverliklerinden dolayı Rektöre teşekkür ederek, personellerin taleplerini iletti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Durmuş, Eğitim-Bir-Sen Batman Üniversitesi Temsilciği yönetiminin tarafımıza ilettikleri konuların çözümü için çalışma yapacaklarını belirterek, yeni yönetimi tebrik etti.

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan'dan Rektör Durmuş'a ziyaret

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Durmuş'u makamında ziyaret ederek etti. 

Diyanet-Sen Batman Şubesi'nin yeni seçilen yönetimi olarak Rektörü ziyaret ederek, sendikan ve Batman Şube'nin çalışmaları hakkında kendisini bilgilendirme imkanı bulduklarını ifade eden Şube Başkanı Cihan, misafirperverliği ile konuk eden Rektöre teşekkür ettiklerini söyledi.

Diyanet-Sen Batman Şubesinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Durmuş, "Vatanımız ve milletimiz için çok önemli bir görev ifa eden diyanet çalışanlarından oluşan sendikayı Üniversitemizde konuk etmekten memnuniyet duyurum. Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan beye çalışmalarında başarılar diliyorum, yeni yönetimini de tebrik ediyorum." dedi.

Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi Şeref Defterini imzalayan Şube Başkanı Cihan'a ve yönetim kurulu üyelerine Üniversite ziyaretleri anısına şilt ve ay yıldız rozet takdim etti. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir