• DOLAR 32.58
  • EURO 35
  • ALTIN 2418.924
  • ...
"Gazeteciler topluma haber konusunda önemli bir hizmet veriyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti'ne '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla, HÜDA PAR, BİNTSO, Kurum amirleri, STK temsilcileri tarafından bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

HÜDA PAR İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve il teşkilatı, Bingöl eski belediye başkanı Bedri Tuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Çakan, Tema Vakfı Bingöl Temsilcisi Cuma Karaarslan, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, Fırat EDAŞ İl Müdürü Fatih Balta, Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan,  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

"Gazeteciler kamu görevi görüyor"

Cemiyeti ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Orhan Açıkbaş, gazetecilerin kamu görevi gördüğünü belirterek, "Basın emekçilerimiz kamu görevi görüyor. Toplumun haber almasını sağlayan çok önemli bir hizmet veriyorlar. HÜDA PAR olarak gazetecilerimizin gününü kutlar, başarılar dilerim." dedi.

FIRAT EDAŞ'tan ziyaret

Gazetecileri ziyaret eden Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürü Fatih Balta, gazetecilerin gününü kutlayarak,  "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm basın emekçilerinin gününü kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

"Tüm gazetecilerin günü kutlu olsun"

Gazetecileri ziyaret eden BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, basın emekçilerinin gününü kutlayarak, başarılar diledi. Ayas, "Basın emekçilerimizi bu önemli günde ziyaret ederek günlerini kutlamak istedik. BİNTSO olarak gerek yereli gerekse ulusalda çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum." diye konuştu.

"Bütün hizmetlerde gazetecilerin emeği var"

Gazetecilerle sürekli bir araya gelen ve her daim yanlarında olan Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, "Bütün basın emekçilerimizin gününü kutluyorum, sizler benim için çık kıymetlisiniz. Bu şehirde yapılan bütün hizmetlerde sizin emeğiniz var. Gününü kutlar, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 "Bingöl basını yapıcıdır"

Gazetecileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bingöl basınının yapıcı rolünden ötürü teşekkür etti. Basının kamu görevi gördüğüne dikkat çeken Engin, "Bingöl basını yapılan hizmetleri gören, halka duyuran ve memleketin faydasına olan her türlü hizmetin yanında olduğunu görüyoruz. Bingöl basını bizim için çok değerli. Bu vesileyle bütün gazeteci arkadaşlarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar başarılar dilerim." dedi.

 "Basın toplumun bir aynasıdır"

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak ise, "Basın toplumun bir aynasıdır. Sadece Bingöl özelinde basının yokluğunu düşündüğünüzde, bu kadar rahat yürüyen birçok işin çok zorlukla yürüyebileceğini basın yokluğuyla ancak şahit olabiliriz. Bugün itibariyle 60'a yakın üyemiz var. 2013 yılında değerli arkadaşımız Ömer Şanlı öncülüğünde bir araya gelerek cemiyetimizi kurduk. İlk başkanımız Ömer beydi, 2016 yılında yapılan seçimde bize nasip oldu. Zaman zaman bir araya gelerek dernek aracılığıyla derneğimiz aracılığıyla problemlerimizi çözmeye çalışıyoruz. Sahada aktif olan bütün arkadaşlarımız büyük bir çabayla bu memleket için ne yapabilirimin peşindedir. Bingöl basını her anlamda yapıcıdır. Ancak basın bir problemi gördüğünde de yazmakla mükelleftir. Sürekli her şey tozpembe değildir, problemlerin çözümü içinde gayret sarf ediyoruz. Ziyaretler bizi ziyadesiyle memnun etti, tekrardan bütün arkadaşlarımızın gününü kutlar, başarılar dilerim." şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir