• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Peygamber Sevdalıları Teşekkür Yemeğinde Buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformu, 15 Nisan Pazar günü, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde, yoğun bir katılımla, Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Platform yetkilileri, programın gerçekleşmesinde maddi, manevi desteklerini esirgemeyen, üye ve gönüllüleri ile teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Dernek binasında verilen yemekten sonra, kısa bir teşekkür konuşması yapan, Peygamber Sevdalıları Platformu, Mersin Sözcüsü Veysi Yumlu, platform üye ve gönüllülerine hitaben; "15 Nisan Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşen programda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun inşallah. Sizlerin büyük desteğiyle, tüm insanlık ve özelde Mersin açısından çok önemli bir Kutlu Doğum programı düzenledik. şüpheSiz bu programın gerçekleşmesinde siz değerli kardeşlerimizin büyük desteği olmuştur" dedi.

15 Bin CD, 40 Bin El İlanı Üç Bin Afiş İle Duyuru Yapıldı
"Siz değerli kardeşlerimizin desteğiyle, Kutlu Doğuma özel hazırlanmış 15 bin CD ve 40 bin el ilanı ev ev dolaşılarak hediye edilmiş ve yapılacak olan etkinlikten halk haberdar edilmiştir" diyen Yumlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca; üç bin adet afiş esnaflardan izin alınarak dükkanlarının camlarına asılmıştır, dolmuş kooperatifleri dolaşılarak, program hakkında bilgilendirilmiş ve kooperatif başkanlarından izin alınarak, tüm dolmuşların camlarına afiş asılmıştır. Bunun yanında basın yayın kuruluşları programdan haberdar edilmiş, programın halka duyurulması için destekleri istenmiştir, bu vesile ile yedi radyo ve bir televizyon kanalı bizlere desteklerini sunmuşlardır. İnşallah önümüzdeki günlerde, bize destek olan basın yayın kuruluşlarını ve kooperatif başkanlarına da teşekkür ziyaretlerinde bulunacağız. Bununla beraber 80 adet, cadde için hazırladığımız etkinliğe davet brandalarını şehrin değişik yerlerine astık. Bunun neticesinde, Allah'a Hamd olsun, 15 Nisan günü yoğun bir katılımla programımızı gerçekleştirdik. Şüphesiz bu programın gerçekleşmesinde siz değerli kardeşlerimizin çok büyük desteği olmuştur, sizler, gece gündüz demeden, geç saatlere kadar, bu programın gerçekleşmesi için, samimi bir şekilde çalıştınız. Kiminiz, yıllık izinlerini bu etkinliğe hizmet için kullandı, kiminiz maaşından kesilmek suretiyle, işyerinizden izin aldı. Rabbim, bu samimi gayretlerinizden ötürü, sizi rahmetiyle sevindirsin inşallah. Ve yine program esnasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmasın diye canla başla görev aldınız, Rabbimden dileğim bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen bütün kardeşlerimizi, merhametiyle sevindirsin, ahirette peygamberimize komşu kılsın, inşallah."

Halkımıza Da Teşekkürlerimizi Sunuyoruz
15 Nisan günü alana büyük şevkle akın edip, peygamberin aşkıyla alanı dolduran peygamber sevdalısı halka da teşekkürler eden Yumlu, "Rabbim kendilerinden razı olsun" dedi. (Yunus Yüksel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir