• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
Özverili öğretmen ve idarecilere başarı belgesi takdim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesinde okullarında yaptıkları özverili çalışmalarla ön plana çıkan 68 öğretmen ve idareciye düzenlenen programla başarı belgesi verildi.

Şehit Muhammet Fatih Safitürk Konferans Salonu'nda yapılan belge dağıtım töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Osman Bilici, Öğretmen potansiyelimiz; genç, dinamik ve hevesli. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sürekli alanda olması, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin öğrencilerimiz için fedakârca çalışması bizi memnun ediyor. Kozluk ilçesinde bulunduğum bir buçuk sene içerisinde öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim görmesi ve eğitim faaliyetlerinin daha iyi olması için sürekli destek olmaya çalıştık. İlçede bulunacağım süre içerinde de, gençlerimizin vatanına milletine daha faydalı olmaları ve akademik anlamda daha iyi olmaları için elimden geleni yapacağım. Okullarında görevlerini en iyi yapan fedakâr öğretmenlerimi kutluyor ve başarıların devamını diliyorum." dedi.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak ise "Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarımızda görev yapmakta olan, 2018 yılı içerisinde okullarında göstermiş oldukları performanslarından, hazırlamış oldukları etkinlikler ve projelerden ötürü başarılı olan öğretmen ve idarecilerimize başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Eğitim öğretim yılı içerisinde göstermiş oldukları performanslardan dolayı bu öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ödüllendirme konusunda; okullarımızdan sürekli dönüt almaya ve alanda gördüğümüz başarıları sürekli ödüllendirmeye çalışacağız. 2'nci dönemde de bu konuda sürekli alanda ve çalışma içerisinde olmaya çalışacağız. Görevin kutsallığı içerisinde çalışmasını sürdüren bütün öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Programa; Kaymakam Bilici ve Toprak'ın yanı sıra Şube Müdürü Kemal Altuner, okullarda çalışan 68 öğretmen ve idareci katıldı. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir