• DOLAR 32.56
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2433.258
  • ...
"Sizler gören gözümüz işiten kulağımız konuşan dilimiz oldunuz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir otelin toplantı salonunda basın ile bir araya gelen Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman'da yaptıkları faaliyetlerin basında ilgi görmesinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ettiler.

Basın mensuplarının çok zor şartlarda çalıştıklarını ifade eden Deniz, "Gece gündüz, soğuk sıcak demeden mesai mefhumu gözetmeden her daim görev başında olan siz değerli basın mensuplarının işlerinin ne kadar zor şartlar altında icra etmeye çalıştıklarını görüyoruz ve takdir ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Günümüz bilgi ve bilişi toplumunda toplumun bu bilgi kirliliği ile kirlenmesinin temizlenmesi adına sizlerin kamuoyunu doğru bilgilendirmesi sizlere verilecek değeri daha da arttırmaktadır." diyen Deniz, şunları söyledi:

"Sizler her zaman gören gözümüz, işiten kulağımız konuşan dilimiz oldunuz. Bizler umuyor ve inanıyoruz ki sizlerin mesleki anlamda yaşadığınız problemlerin en kısa zamanda çözülmesi adına yasal düzenlenme beklentinizin karşılanmasını, iş güvencesi ile ilgili problemlerimiziniz çözülmesini ve daha müreffeh bir hayat geçirmenizi bugün vesilesi ile bir kez daha ifade ediyoruz. Tarafsız ve doğru şekilde gündemi belirlemeniz size verilecek değeri bir kez daha ortaya çıkarıyor." (Cemil Özdaş- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir